Franchisenemer worden?

Kan jij extra wekelijkse omzet gebruiken van € 500,- tot € 3.500,- (of meer…) bij je bestaande outlet?
Wil je een makkelijk te bereiden product, waar wij alles al voor hebben geregeld?
Wil je geen zorgen maken over de marketing?
Wil je kwaliteit snel kunnen leveren bij je klant?

Wordt dan een enthousiaste franchise van Spareribs Specialist: Klik hier en meld je aan.

Spareribs Specialist werkt op basis van een franchiseovereenkomst samen met zelfstandige ondernemers in de foodindustrie in Nederland.

De samenwerking heeft het karakter van een strategische alliantie. Dit betekent dat de ondernemer opereert onder de naam Spareribs Specialist en zich als softfranchise richt op de verkoop en uitvoering van de diensten van Spareribs Specialist. De ondernemer profileert zich naar de markt als partner van Spareribs Specialist in één van de beschikbare locaties met verzorgingsgebied van minimaal 30.000 huishoudens: Haarlem, Haarlemmermeer, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Hilversum, Utrecht 2*, Almere, Leylystad, Leidschendam, Den Haag 3*, Schiedam, Rotterdam 3*, Spijkenisse, Vlaardingen, Zoetermeer, Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Deventer, Nijmegen.

Doel van deze vorm van samenwerking is het verder uitbouwen van het concept van Spareribs Specialist en als groep van branchegerichte ondernemers maximale toegevoegde waarde bieden binnen onze focusmarkt in Nederland. Het doel is gezamenlijk een “quality product providing” bedrijf te vormen. Loyaliteit, plezier en openheid zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Wanneer is het interessant om verder met elkaar in gesprek te gaan? Als je geïnspireerd wordt door meerdere vermelde drijfveren en je voldoet aan onderstaand profiel:

Meer dan 2 jaar ervaring in verkoop van foodproducten
Een goedlopende zelfstandige onderneming met bezorgdienst
Je bereidt bent om de beste spareribs (varken, kalf (halal) & kip) aan te bieden
MBO+ werk- en denkniveau
Een échte ondernemer

Gezien de huidige vraag en samenstelling van ons franchiseteam zijn wij vooral op zoek naar partners uit de vakgebieden:

Top 50 pizzeria’s met bezorgdienst

Top 50 grillrooms met bezorgdienst

Top 50 cafetaria’s met bezorgdienst Top 50 petit-restaurants in Nederland met bezorgdienst
Herken je jezelf in het profiel en ben je nog steeds geïnteresseerd? Klik hier en meld je aan, je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging. Wil je niet zo lang wachten, bel dan direct voor een afspraak: 06 22562942.

Ken je iemand die voldoet aan het profiel? Laat de persoon dan contact opnemen via het e-mailadres of telefoonnummer voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar locaties?

Wij zijn op zoek naar locaties in Nederland om onze formule landelijke dekking te geven. Je kunt je aanmelden voor de volgende verzorgingsgebieden: Klik hier en meld je aan.

Interesse? Wordt dan een enthousiaste franchise van Spareribs Specialist: Klik hier en meld je aan.

Ontdek het geheim van de Spareribs Specialist!

Heerlijke smaaksensatie van de spareribs door unieke bereidingswijze.
Mooie kwalitatieve spareribs met écht lekker vlees met heerlijke marinades
Uitstekende service naar onze klanten.